Horne Strand
 
Lille hus på stranden ved Sydfyn.
 
Sommerhuset ”Horne Strand” ligger ved det sydfynske øhav, overfor øen Lyø, 3km fra landsbyen Horne, 7-8 km.  fra Faaborg .
 
Huset har en fantastisk beliggenhed, det ligger på stranden, ca. 10 m. fra vandkanten, det er helt nyt og er indrettet i 2 huse, som forbindes af en træterasse . Det ene hus er indrettet med køkkenstue/opholdsstue, bad med brus og soveværelse med dobbeltseng. I hus no. 2 er der indrettet et rum, som er en stue med to sengepladser, som hver er 2.00 gange 1,20 m. I begge huse findes TV med DVD. TVet er med VIASATs store model.
 
Stranden er stenet (husk badesko/gamle gummisko), stenene er et eldorado for børn, som med lim og tusser kan forme dem til fantasifigurer. Få meter ude i vandet, er der sandbund. Badebroen som hører til, ligger ca. 50 meter fra huset. Til huset hører en robåd.
 
Huset ligger ugenert i forhold til andre beboere i området, det er omgivet af terasser, hvor der altid kan findes læ og/eller sol. Terasserne er indrettet med flere havemøbelsæt, der er udekøkken og gasgrill – samt udendørs bruser med varmt og koldt vand.
 
Af inventar kan nævnes, opvaskemaskine, vaskemaskine, køl/frys, komfur, ovn og emhætte. Herudover findes køkkengrej og service til 12 personer. Der er karklude, viskestykker osv., det eneste man selv skal medbringe, er sengebetræk og håndklæder. Det er et nemt hus at flytte ind i, ligesom det er nemt at flytte ud igen.
 
Området omkring Faaborg er præget af Øhavet, som kan ses eller skimtes overalt. Halvøen Horne Land, er karakteristisk ved sine mange stendiger. Færgeforbindelsen Bøjden-Fynshav, sejler ca. 5 km. fra ”Horne Strand”. Faaborg Turistforening, findes på www.visit.faaborg-midtfyn.dk , og viser en samlet oversigt over steder, som er et besøg værd. Der findes et utal af gårdbutikker, hvor de friskeste ting i grønt og bær sælges.
I de seneste 10 år, er bestanden af havørreder steget i vandene omkring Fyn, det betyder, at kystfiskeriet er blevet mere interessant.
Faaborg Golfbane bryster sig af, at være den golfbane i Danmark, som har den flotteste udsigt. Der er altid gode greenfee-tilbud. Mere kan ses på www.faaborggolfklub.dk .
 
”Horne Strand” kan lejes hele året, fra lørdage kl.12.00 til lørdage kl. 10.00 (også week-ends), priserne svinger fra kr.1500/uge til kr. 5000/uge afhængig af tidspunktet på året. Hvis du er interesseret, eller ønsker mere information, er du velkommen til at ringe: 24886600, svarer den ikke, ringer jeg tilbage.